Održan Kadina cafe’ – Razgovori o lancu opskrbe

U petak, 20.5.2022. održali smo u Rovinju Kadina cafe’ – Razgovori o lancu opskrbe u organizaciji Luyouma i Solutio d.o.o., te uz sponzorstvo Ensolva. Željeli smo da su to zaista razgovori o lancu opskrbe, da se sudionici osjećaju opušteno i da potiču diskusiju svojim pitanjima i komentarima. Željeli smo da bude zanimljivo, zabavno, edukativno i korisno za umrežavanje. I uspjeli smo! Svi zajedno, u prvom redu sudionici, onda organizatori i predavači! I zato veliko hvala svima! 💛🤍🖤

Firme koje su imale svoje predstavnike na Kadina cafe’u su: EICO d.o.o., Arena Hospitality Group, Plava laguna, Laser Line d.o.o., Naftalina, Matram d.o.o., Maistra d.o.o.. Selecta Adria d.o.o., Rasadnik Darko, obrt za proizvodnju bilja, PIK Vrbovec, Hrvatska poštanska banka, Ideal Plus d.o.o., RIT Croatia, Luyouma – obrt za savjetovanje, Cromaris d.o.o., RIS d.o.o., Solutio d.o.o., C – M d.o.o., PIK Rijeka.

Program:

09:00 – 09:30 – Registracija
09:30 – 09:45 – Otvaranje
09:45 – 10:15 – Kristina Šorić: Trendovi u lancima opskrbe
10:15 – 10:45 – Tomislav Pedić: Lanac opskrbe u proizvodnji hrane
10:45 – 11:15 – Daniel Pavlić: Implementacija softvera za nabavu bez cenzure
11:15 – 11:45 – Pauza
11:45 – 13:00 – Mirjam Kasapović i Sandro Lovrić: Panel „Kako globalna kriza utječe na lance opskrbe?“

Neki zaključci: (1) Postoje opravdani razlozi za rast cijena, ali mnogi koriste priliku i neopravdano podižu cijene; (2) Suradnja u lancu i dobar supplier relationship management mogu jako doprinijeti smanjivanju cijena; (3) Nabava mora biti odlučnija i proaktivnija u provođenju svojih strategija balansiranja između efikasnosti i efektivnosti.