O nama

Luyouma je boutique servis za edukaciju i savjetovanje u području upravljanja lancem opskrbe i optimizacije poslovnih procesa

POZITIVNO, VIZIONARSKO

Vizija

Popularizirati, biti podrška u edukaciji i suradnik u implementaciji koncepta upravljanja lancem opskrbe u poduzećima jugoistočne Europe, a i šire, te pritom kreirati pozitivno, poticajno, vizionarsko i zdravo okruženje za sve dionike. 

Misija

Svakim danom, kroz portal, edukacije i projekte na terenu, popularizirati koncept upravljanja lancem opskrbe i optimizacije poslovnih procesa, pomagati zainteresiranim dionicima u usvajanju znanja, implementaciji istih i stjecanju iskustva iz područja, stvarajući odgovorne donositelje odluka koji će stručno balansirati između efikasnosti i efektivnosti, brinuti se o svojim suradnicima i klijentima, profesionalno se odnositi prema konkurenciji i poštivati naš planet Zemlju.  

Zašto lanac opskrbe i optimizacija njegovih procesa?

Danas više ne raspravljamo o konkurentnosti poduzeća već o konkurentnosti lanca opskrbe. Svaki član lanca ima za cilj maksimizirati zadovoljstvo svog klijenta, no svi oni zajedno na kraju imaju jedan opći cilj, a taj je maksimizirati zadovoljstvo krajnjeg potrošača. I pritom naravno minimizirati svoje troškove. I kako onda na zelenu granu kad su ta dva cilja u konfliktu? Stručnije, koje strategije poslovanja primijeniti da bi se dobro balansiralo između efikasnosti i efektivnosti? Nažalost, većina poduzeća, a i odjeli unutar njih još uvijek djeluju u silosima nastojeći ostvariti svoje lokalne ciljeve. Postavlja se pitanje, bi li poduzeća i cijeli lanac ostvarivali bolje rezultate kad bi surađivali?

Vlasnica Luyoume, dr. sc. Kristina Šorić svim svojim srcem vjeruje u to! I zato je dobar dio svoje karijere posvetila popularizaciji i edukaciji iz upravljanja lancem opskrbe i optimizacije njegovih procesa. S velikim veseljem i entuzijazmom povezuje akademsku i konzultantsku karijeru primjenjujući znanstvene rezultate u poslovnoj praksi jer samo tako nalazi smisao otkrivanja novih saznanja i trendova. Koristeći poslovnu praksu kao nepresušan izvor svoje inspiracije, neprekidno uči i usavršava se kako bi pomogla svojim klijentima da se razvijaju i postaju pozitivno, profesionalno i motivirajuće okruženje.

I zato je nastao ovaj boutique servis, Luyouma. Glavne usluge servisa su popularizacija, edukacija i implementacija koncepta upravljanja lancem opskrbe. Usluge se u velikoj mjeri isporučuju digitalno u obliku vijesti, bloga, webinara i online edukacija. Također, edukacija se može isporučiti u obliku fizičkih radionica, a implementacija u obliku projekta na konkretnoj lokaciji.

Luyoumina digitalna platforma je mjesto učenja, upoznavanja trendova, ali i umrežavanja, dijeljenja iskustva i druženja sa stručnjacima iz područja. Mjesto novih uvida i prvo mjesto kojem ćete pristupiti kad odlučite upoznati, unaprijediti svoje znanje i implementirati upravljanje lancem opskrbe.

Pročitajte Kristinin intervju o njezinom putu, karijeri, znanstvenim i poslovnim interesima na poveznici ispod.

Dr. sc. Kristina Šorić
ŽENE I MEDIJI

Kroz popularizaciju i edukaciju do snažnijeg lanca opskrbe

Info

Luyouma
Obrt za savjetovanje

Kristina Šorić
Trpinjska 4, 10 000 Zagreb

Matični broj obrta: 98080806
OIB: 38455364685
IBAN: HR8524020061140368328

Kroz popularizaciju i edukaciju do snažnijeg lanca opskrbe

Info

Luyouma
Obrt za savjetovanje

Kristina Šorić
Trpinjska 4, 10 000 Zagreb

Matični broj obrta: 98080806
OIB: 38455364685
IBAN: HR8524020061140368328

Sadržaj

Usluge